Νομαρχίες

Νομαρχία Πειραιώς (Διαχείριση Πρωτοκόλλου-Εγγράφων-Ροή Εργασιών)

Νομαρχεία ΠειραιάΗ νομαρχία Πειραιώς (παλαιότερα ονομαζόταν νομός Πειραιώς και Νήσων) είναι διοικητική διαίρεση της περιφέρειας Αττικής της Ελλάδας. Η νομαρχία Πειραιά μαζί με την νομαρχία Αθηνών ανήκουν διοικητικά στην Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς.

Νομαρχία Αθηνών (Διαχείριση Πρωτοκόλλου-Εγγράφων-Ροή Εργασιών)

Νομαρχία ΑθηνώνΗ Νομαρχία Αθηνών περιλαμβάνει 48 Δήμους, διαχωρισμένους σε Περιφερειακούς Τομείς. Σκοπός της δημιουργίας των Τομέων είναι η αποκέντρωση των Υπηρεσιών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Νομαρχία Ευβοίας (Διαχείριση Μεταναστών)

Νομαρχία ΕυβοίαςΟ Νομός της Εύβοιας, διαιρούμενος σε 27 καποδιστριακά διαμερίσματα, περιλαμβάνει στη διοικητική του εμβέλεια εκτός της ιστορικής μεγαλονήσου, το νησί της Σκύρου και ένα μικρό τμήμα της Στερεάς Ελλάδος, που εκτείνεται δυτικά των ορίων του Δήμου της Χαλκίδας, στην αντίπερα «όχθη» του Ευβοϊκού.

Νομαρχία Ιωαννίνων (Διαχείριση Μεταναστών)

Νομαρχία ΙωαννίνωνΟ Νομός Ιωαννίνων είναι μία πανέμορφη ορεινή περιοχή στο ΒΔ άκρο της Ελλάδας, που ο φυσικός της πλούτος και η πολιτιστική της κληρονομιά δεν έχουν αλλοτριωθεί από την αλόγιστη και καταστροφική ανθρώπινη παρέμβαση, την εκβιομηχάνιση και τη λανθασμένη τουριστική αξιοποίηση.

Νομαρχία Κορινθίας (Διαχείριση Τεχνικών Έργων)

Νομαρχία ΚορινθίαςΜε πρωτεύουσα την Κόρινθο, ο Νομός Κορινθίας συνορεύει δυτικά με το νομό Αχαΐας, νότια με τους νομούς Αργολίδας και Αρκαδίας, ανατολικά με το νομό Αττικής, ενώ ένα τμήμα του βρέχεται από το Σαρωνικό κόλπο.