Δραστηριότητες της Noetron

H NOETRON SA εισέρχεται δυναμικά στην αγορά των mobile apps σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την #1 αστρολογική εφαρμογή για iPhone.

 

Η διεύθυνση του #1 αστρολογικού portal της Ελλάδας εμπιστεύτηκε την NOETRON SA για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογής για συσκευές iphone, έτσι με την δημιουργία του portal www.oroskopos.gr και το Social Media Marketing Support της υπηρεσίας υλοποιήσαμε την αρτιότερη και περισσότερο ενδιαφέρουσα εφαρμογή αστρολογικών προβλέψεων στην Ελλάδα.

Η Noetron SA σχεδίασε και υλοποίησε την νέα ιστοσελίδα της ONLINE ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ για τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

Η Noetron SA σχεδίασε και υλοποίησε την νέα ιστοσελίδα της υπηρεσίας 11880 για την Newsphone Hellas.

Η Noetron SA σχεδίασε και υλοποίησε την νέα ιστοσελίδα της υπηρεσίας 11880 για την Newsphone Hellas.

Συμμετοχή της ΝΟΕΤΡΟΝ στο πρόγραμμα αναδάσωσης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Αστρολογικές προβλέψεις στο MSN από τον www.oroskopos.gr της ΝΟΕΤΡΟΝ ΑΕ

Η ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας MSN επέλεξε την υπηρεσία της Newsphone Hellas oroskopos.gr για την κάλυψη των αστρολογικών αναγκών και ενημέρωσης των επισκεπτών της.

Ο oroskopos.gr δημιουργήθηκε και συντηρείται από την ΝΟΕΤΡΟΝ ΑΕ.

Καθημερινά μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις online ή τηλεφωνικές υπηρεσίες που σας παρέχονται.

LetsGO Taxi – Νέα υπηρεσία Online ταξίμετρου πρωτότυπη, ακριβής, χρήσιμη και αξιόπιστη από το letsGo.gr
Πέμ, 09/16/2010

Μια ενδιαφέρουσα, όσο και χρήσιμη εφαρμογή, προσέθεσε στον ψηφιακό χάρτη πλοήγησης του LetsGO.gr η Νόετρον. Πρόκειται για το online ταξίμετρο, που υπολογίζει το κόστος κάθε διαδρομής που επιλέγετε με ταξί.

Τη μηχανογράφηση της Ακίνητης Περιουσίας του Τριφυλλείου Ιδρύματος Κυθηρίων ανέλαβε η εταιρεία Noetron
Τρί, 06/15/2010

Το Τριφύλλειο Ίδρυμα Κυθηρίων έχει σαν σκοπό την φροντίδα και συντήρηση του Γηροκομείου Κυθήρων καθώς επίσης και τη συμβολή στην ικανοποίηση ποικίλων κοινωφελών έργων στα Κύθηρα.

Το μηχανογραφικό Σύστημα για τη Δημόσια Ηλεκτρονική Κλήρωση (Πρόγραμμα ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛ)
Πέμ, 06/10/2010 – 12:09

Την Τρίτη 08.06.2010 στις 10.00 π.μ. στο αμφιθέατρο της Γ.Γ.Ν.Γ, Αχαρνών 417 (ΗΣΑΠ – Αγ. Ελευθέριος), ολοκληρώθηκε δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για το πρόγραμμα «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ»

Kατά το πρότυπο ISO 27001:2005 (Ασφάλεια Πληροφοριών & Πληροφοριακών Συστημάτων) πιστοποιήθηκε η Noetron AE
Σάβ, 04/17/2010 – 11:47

Δωρεάν Εφαρμογή Διαχείρισης Αποδείξεων για την Εφορία από την εταιρεία Noetron Α.Ε.
Πέμ, 01/28/2010 – 11:35

Καταχωρίστε ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ τις αποδείξεις των οικονομικών σας συναλλαγών που θα χρειαστεί να υποβάλλετε μαζί με τη φορολογική σας δήλωση, για το Οικονομικό έτος 2010.Καταχωρίστε ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ τις αποδείξεις των οικονομικών σας συναλλαγών.

Η ΑΚΕΠ Α.Ε. σε συνεργασία με τη Noetron Α.Ε. ανανεώνει το site της και αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της
Τρί, 01/26/2010 – 14:35

Η εύρεση διαγωνισμών στο νέο Portal της ΑΚΕΠ Α.Ε. έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Υπηρεσία Αυτόματου e-mail γλιτώνοντας – χρόνο. Δοκιμάστε τη νέα έκδοση (beta version) στη διεύθυνση http://beta.akep.gr

Ο Oroskopos.gr αρχίζει τη νέα χρονιά με ανανεωμένο site από τη Noetron A.E
Δευ, 01/25/2010 – 17:40

Το νέο portal του www.oroskopos.gr είναι φιλικό στους χρήστες, πλούσιο σε πληροφορίες και αστρολογικές υπηρεσίες, κέρδισε από την πρώτη κιόλας στιγμή τις εντυπώσεις των εγγεγραμμένων και μη μελών του.

Eξοικείωση των στελεχών του Δήμου Καλλιθέας στις νέες εφαρμογές των πληροφορικών συστημάτων
Πέμ, 11/12/2009 – 17:32

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 23.10.09 και η δεύτερη ημερίδα που πραγματοποίησε ο Δήμος Καλλιθέας, αυτή τη φορά με θέμα την εξοικείωση των στελεχών του στις νέες εφαρμογές των πληροφορικών συστημάτων του Δήμου που ανάπτυξε και εγκατέστησε η Noetron.

Ημερίδα στα πλαίσια του Γεωγραφικού Πληροφοριακού Συστήματος του Δήμου Καλλιθέας
Τετ, 09/02/2009 – 14:45

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 30/7/2009, η ενημερωτική ημερίδα στα πλαίσια του έργου «Ολοκληρωμένο Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα Δήμου Καλλιθέας». Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες του Γεωγραφικού Πληροφοριακού Συστήματος (GIS) του Δήμου Καλλιθέας

Χρήση νέων τεχνολογιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας
Δευ, 05/18/2009 – 16:12

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παραδόθηκε από την εταιρεία Noetron ΑΕ το έργο «Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την Εξυπηρέτηση των Πολιτών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας». Το έργο περιελάμβανε την «Ανάπτυξη – Παραμετροποίηση Εφαρμογών για την Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας» και είχε διάρκεια υλοποίησης 9 μήνες.

Η Noetron ΑΕ ολοκλήρωσε το έργο “Ολοκληρωμένο Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα του Δήμου Ζωγράφου”
Παρ, 04/24/2009 – 15:30

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, από την εταιρεία Noetron ΑΕ, το έργο «Ολοκληρωμένο Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα του Δήμου Ζωγράφου» προϋπολογισμού 665.546,22 €, το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας»

Η Noetron ΑΕ παρέδωσε το έργο «Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Ζωγράφου»
Παρ, 04/24/2009 – 15:29

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την εταιρεία Noetron ΑΕ το έργο «Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την Εξυπηρέτηση των Πολιτών του Δήμου Ζωγράφου» προϋπολογισμού 290.500€, το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας»

Ολοκλήρωση του έργου “Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Λουτρακίου
Παρ, 04/24/2009 – 15:28

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την εταιρεία Noetron ΑΕ το έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση των Πολιτών του Δήμου Λουτρακίου».

Πύλη στην Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση των Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας από την Noetron
Κυρ, 05/18/2008 – 16:23

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και παραδόθηκε από την εταιρεία Noetron ΑΕ το έργο «Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την Εξυπηρέτηση των Πολιτών» του Δήμου Καλλιθέας. Το έργο περιελάμβανε την «Προμήθεια εξοπλισμού και ανάπτυξη/ παραμετροποίηση εφαρμογών φωνητικής και δικτυακής πύλης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου» και είχε διάρκεια υλοποίησης 8 μήνες.